Dricks Man kan se dricks på många olika sätt en del ger det för att visa sin uppskattning andra för att skaffa sig fördelar men man kan ju fundera på om mottagaren överhuvudtaget bryr sig om varför man ger.

Troligen blir de oavsett syfte glada och ökar på sin servicegrad ett snäpp för dricks är en stor del av mångas inkomst. Om man är av den typen som vill ha nytta för sitt dricks så betalar man med fördel en liten slant varje dag i förhållande till hur man uppskattar servicen och vill man bara visa sin uppskattning för servicen i efterhand då kan man ju ta en sväng med plånboken innan man åker hem.

10 LE på sängen innan man går till stranden, 10 LE till servitören nån gång ibland och 10 LE till handdukskillen är väl kanske inte för mycket men det är till syvende och sist du som gäst som avgör vad, och till vilka, du vill ge ditt dricks. Och tror man på tandfen så kan en sedel på sängen frambringa mycket fantasirika kreationer som man hittar på sängöverkastet vid återkomsten till rummet.

Läs även: Valuta