Egyptentips är tänkt att vara en plats där man kan lämna konstruktiva tips som bygger på egna erfarenheter från de olika destinationerna i Egypten (Dahab, El Gouna, Hurghada, Marsa Alam och Sharm el Sheikh). Och givetvis är det fritt fram att ställa frågor om allt mellan himmel och jord och framförallt då om Egypten och Röda Havet.

Kort och gott sidan är till för att stimulera och inspirera nya och återvändande resenärer att resa till Egypten och Röda Havet utan att ifrågasättas av den typen av inlägg som beskrivs i nästa stycke.

Negativ kritik i inlägg från de som aldrig varit där, de som inte tänkt åka dit samt de vars enda mål är att förhindra andra att åka till Egypten kommer att raderas och personerna bakom dessa spärras omedelbart.

Visst är det okey att varna för negativa upplevelser men dessa varningar bör då åtföljas av tips som gör att man slipper hamna i tråkiga situationer.

Till sist varmt välkommen hit, och kom ihåg, det är ni som är Egyptentips!

Disclaimer: Denna site utger sig inte för att sitta inne med "alla sanningar" om Egypten eller de resor som görs dit utan det som skrivs är i högsta grad subjektiva bedömningar, även om målet är att vara så objektiva som möjligt. Så man får ta tipsen och råden "som dom är" och själv bedöma om de är nåt värda för dig som reser till detta land. Tanken är att förmedla information som möjligen kan vara användbar i syftet att få njuta av semestern i så hög grad det bara går. Och tänk på att vi som resenärer kan vara rätt olika i vårt sätt att resa typ att en del vill klättra i berg och kanske dyka medan andra bara vill ligga gå stranden och lapa sol så alla tips och råd passar inte alla.

Kontakta oss gärna på info@egyptentips.se