Drömresan

05 februari 2016
Helen Forsberg Helen Forsberg

Måste bara dela med mig av min dröm inatt som faktiskt var komisk och väldigt verklig.

Skulle åka till Egypten och satt mig på planet trodde jag, det visade sig vara en buss inredd som ett flygplan och jag blev väldigt upprörd och sa "ska vi åka buss till Egypten"!!?? Ja svarade värdinnorna/värdarna, visste du inte det? Alla har fått mail om att numer går det bara buss till Egypten. JAG har inte fått mail om det svarade jag surt. Alla i bussen tittade på mig som om jag var galen!

Till saken hör att den utgick från Stockholm och den ENDA mat vi skulle få var en fralla i Södertälje ! Sedan skulle bussen gå nonstop. Men vi hinner ju inte vara något på plats då, sa jag argt. De svarade att, lilla vän det är ju resan som är målet och tänk vad mycket du kommer att se på vägen!

Tala om att jag var arg och upprörd när jag vaknade. Egyptentips Smiley